חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

וינשטיין נ' הפועלים אמריקאי ישראלי בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי ירושלים
9288-07
14.9.2010
בפני :
אורית אפעל-גבאי

- נגד -
:
רלה וינשטיין
:
1. הפועלים אמריקאי ישראלי בע"מ
2. שלמה לבנוני
3. ורד פוארטי-סולמונוב
4. עו"ד
5. בנק הפועלים בע"מ
6. נהלת בתי המשפט

החלטה

החלטה

בפניי בקשת המבקשת (התובעת) לצרף לתיק העיקרי ולכל הבקשות התלויות ועומדות ראיות חדשות. לאחר שעיינתי בבקשה על נימוקיה, החלטתי לדחותה אף ללא קבלת תגובות המשיבים.

המבקשת מבקשת לצרף לתיק העיקרי ולבקשות התלויות ועומדות שורה של צילומים ומסמכים, המהווים נספחים לבקשה, וכן להורות כי האמור בבקשה יהווה חלק מכתב התביעה, מהבקשות שהגישה ומתשובותיה לבקשות המשיבים. מכאן, שהבקשה כוללת, באופן מובלע, אף בקשה לתיקון כתב התביעה.

זה מכבר, הגישה המבקשת בקשה לתיקון כתב התביעה. בהחלטתי מיום 3.6.10 קבעתי, כי בקשה זו תידון רק לאחר השלמת הדיון בבקשות התלויות ועומדות שהגישו המשיבים לסילוק התביעה על הסף. הדברים האמורים בהחלטה זו יפים אף לבקשה הנוכחית שהגישה המבקשת, ה"מקפלת" בתוכה כאמור אף בקשה לתיקון כתב התביעה. כל עילה או טענה חדשה שמבקשת המבקשת להעלות צריכות קבלת היתר מאת בית המשפט במסגרת דיון בבקשה מתאימה לתיקון כתב התביעה, שתידון רק לאחר שתינתן הכרעה בבקשות לסילוק התביעה על הסף, וככל שיהיה בכך צורך.

אשר לבקשה לצירוף ראיות חדשות. ככל שבקשה זו מתייחסת לתיק העיקרי, על העילות והטענות הכלולות בו, הרי שהיא מקדימה את זמנה שכן שלב הגשת הראיות בתיק טרם הגיע. לאחר שתינתן החלטת בית המשפט בבקשות התלויות ועומדות לסילוק התביעה על הסף, אם וככל שבקשות אלה תידחנה כך שהתביעה תמשיך להתברר (במלואה או בחלקה), תוכל המבקשת להגיש את ראיותיה בשלב המיועד לכך ובהתאם לסדרי הדין הנוהגים. ככל שבקשה זו מתייחסת לבקשות התלויות ועומדות בתיק זה - אין המסמכים המצורפים לבקשה, כמו גם הדברים האמורים בה, רלוונטיים או נדרשים לצורך קבלת החלטה בבקשות אלה, ובפרט בבקשות לסילוק התביעה על הסף, בשים לב לטענות המקדמיות עליהן הן נסמכות.

על יסוד הטעמים המפורטים לעיל, הבקשה נדחית.

ענין נוסף שעלי להידרש אליו. בקשה זו הוגשה על ידי עו"ד מישל אוחיון כבא כוחה – החדש – של המבקשת. זאת, מבלי שהוגשה הודעה על החלפת ייצוגה של המבקשת ויפוי כוח מתאים. עו"ד אוחיון ידאג להמציא לתיק בית המשפט, תוך חמישה ימים, יפוי כוח מאת המבקשת והודעה מסודרת על החלפת הייצוג. לא יתקבל לתיק בית המשפט כל מסמך נוסף ללא המצאת הודעה בדבר זהות מייצגה של המבקשת ויפוי כוח כנדרש, והמזכירות תנהג בהתאם.

תשומת לב המזכירות לאמור בפסקה האחרונה בהחלטתי.

ניתנה היום, ו' תשרי תשע"א, 14 ספטמבר 2010, בהעדר הצדדים.

המזכירות תשלח העתקים לבאי כוח הצדדים.

אורית אפעל גבאי, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>